Saturday 7 August 2010

Ihannehommia puheripuliselle

Kavin alkuvuodesta aanittamassa Glasgowssa eraalla studiolla demon voice-over-hommia varten (mita lie tuo sitten Suomeksi olisi? Aaninayttelemista?). Tanaan viikonloppu alkoikin iloisesti ensimmaisen ihkaoikean voice-over tyoprojektini parissa. Pari tuntia hurahti nopeasti ja hurjan mukavasti ja varmaankin vuoden lopulla voitte kuulla minua Windows Live Messenger 2011-esittely/mainosvideoissa netissa puhua polpottamassa suomeksi. Aika siistia, eikos? Arvatkaa vaan miten mielissani olen ollut. :)

Loppupaivaa onkin mukavasti siivittanyt oikean silman ylapuolella jyskyttava paansarky, joka tuntuu vain pahenevan. Eilen illalla sama homma kavi toissa. Onneksi sarkylaakkeella selvittiin, ja eivatkohan kohta ala asken otetut tropit vaikuttamaan, ettei tarvi olla ihan niiiiin pahalla paalla.

Tanaan meilla syotiin aivan taas ihan jarjettoman hyvaa ruokaa. Viime viikkoina olen tainnut muitakin tassa talossa kokattuja ruokia kuvailla ihan samaa tapaan, mutta aiheellisia ovat kaikki kehut olleet. Tanaan ylistyssanojen sateesta saa nauttia karppaus.info :sta jo viime vuoden puolella loytynyt Broilergratiinin ohje, joka kuuluu tahan tapaan:

500 g kukkakaalia
500 g parsakaalia
400 g maustamattomia broilerisuikaleita
1 prk sipulin makuista Créme bonjour cuisinea
2 dl kuohukermaa
2 rkl oliiviöljyä
150 g emmentaljuustoraastetta
currya
garam masalaa
suolaa
mustapippuria

Kuumenna paistinpannulla puolet oliiviöljystä. Lisää curry ja garam masala ja annan niiden paahtua hetki, älä kuitenkaan anna mausteiden palaa. Lisää broilerisuikaleet ja paista ne lähes kypsäksi. Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan.

Voitele uunivuoka öljyllä. Laita vuokaan kaalit ja broilerisuikaleet. Sekoita Créme bonjour ja kerma keskenään ja kaada seos vuokaan. Voit lisätä vielä tähän suolaa ja pippuria jos haluat.

Paista 200 asteessa puolisen tuntia. Lisää sen jälkeen juustoraaste ja paista vielä vartin verran tai kunnes juustoraaste on sulanut.



 Kuva: karppaus.info


Olosuhteiden pakosta korvasin Créme bonjour cuisinen puolellatoista paketilla tuorejuustoa, jonka sekaan pilkoin kaksi kevatsipulia, kolme kyntta valkosipulia seka reippaasti suolaa, mustapippuria ja yrttisekoitusta. 

Edes reseptia lukiessa ei viela selvia minkalaisesta yltioherkusta on kyse, joten kokeilkaatte, kokeilkaatte.
Nyt viela muutama hetki televisioviihteen parissa ja huomenna nauttimaan kokonaisesta vapaapaivasta. Kyllapa vain, tama tytto on vapaalla maanantainakin. Jipii!


4 comments:

Kristi said...

Varmasti mielenkiintoista duunia tommonen ääninäytteleminen! :)

Elli said...

Ihan mielettoman kivaa hommaa kylla oli ja hyvin meni vaikka olikin eka projektini. Odotan kylla tulevia juttuja kovalla innolla, olipa ne sitten noita mainosjuttuja tai vaikka ihan oikeaa aaninayttelemista. :)

RuusuLiisa said...

Onnea uudelle uralle:)
Ja tuota sapuskaa pitää kokeille lähipäivinä (kaappi pullistelee kukkakaalia). Hauskat vapaat!

Elli said...

Kiitos kovasti, eihan tuota hommaa toki jatkuvalla syotolla ole mutta jospa etes sillon talloin paasis tekemaan.

Kokeilehan toki ja raportoi tykkasitkos yhta paljon kun mina :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...